Zweden ik kom er aan!

Voor het eerst sinds Zehlendorf Berlin 2004 ga ik naar een toernooi waar niet van alles voor geregeld moet worden. Een nieuwe gewaarwording, en het waren toch al hectische maanden het laatste halfjaar met het overlijden van mijn vader op 28 september jongstleden. Vandaag twee koffers opnieuw ingepakt. Dat had ik beter niet kunnen doen!

Op oudjaarsavond heb ik namelijk nog minder ruimtelijk inzicht dan normaal. Ik moet denken aan mijn wiskundeleraren van vroeger en vind het ergens ook wel een eind rijden naar Lund. Morgen zou het volgens de planning een uurtje of 8 a 9 rijden moeten zijn. Als ik om negen uur in de auto zit en ergens een keer een half uur pauze pak ben ik mooi op tijd bij het hotel.

Pakken bleek een verzoeking. Op de een of andere manier heeft het nieuwe toernooi een enorm stimulerende werking op mijn angst om dingen te vergeten. Wat er in de koffers en tassen verdwenen is?

3 paar zwarte schoenen
2 zwarte broeken
2 riemen
12 fluitshirts in verschillende kleuren
2 flexbelts
3 ondershirts
7 officiatings cool shirts
4 witte shirts
1 spijkerbroek
1 trainingsbroek
10 onderbroeken
9 paar sokken
3 handdoeken
1 Fluitjeszakje met inhoud
2 bidons
1 pakje tape
3 truien
2 soorten tijgerbalsemachtige smurrie (ja, papa wordt oud)
2 portefeuilles
1 telefoon
2 opladers
1 powerbank
1 toiletbag
1 fototoestel met 2 batterijen
1 oplader voor het fototoestel
1 scheerapparaat
1 set visitekaartjes van Officiating’s Cool
drinken voor onderweg
breakers voor onderweg
3 boeken over ‘modern officiating’

Stiekem ben ik blij dat ik niet ga vliegen. Het is natuurlijk veel te veel, maar nou het eindelijk in de koffers en tassen zit vind ik het wel prima. Morgen om acht uur de wekker, ontbijten, thee zetten en mee en dan om negen uur de auto in. Mijn ‘philipsoorbel’ gaat uit zodat ik zometeen nauwelijks geknal hoor. Maak er wat moois van mensen. We zien elkaar in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *