Technisch voor een speler die al vijf fouten heeft

Soms kan je er niet om heen om spelers aan te pakken die al uit de wedstrijd zijn. In onderstaande situatie krijgt Rood7 een U na zijn actie tegen Wit24. Na deze fout, tijdens een onderbreking dus, schopt Rood7 door het reclamebord. De arbitrage kent terecht de T fout toe aan de coach van het rode team, te noteren als een B fout, voor het onsportieve gedrag van Rood7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *